Connect with us
Publicitate

Social

31 de angajatori din Brașov pun la bătaie peste o mie de joburi la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie

Publicat

pe

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc vineri, 27 octombrie 2023 la sediul Universitatii Spiru Haret din Brasov, Str. Turnului, Nr. 7. Practic, tinerii care au finalizat studiile liceale sau universitare pot să își depună CV-urile la una dintre cele 31 de companii care au pus la bătaie peste o mie de posturi vacante. Această bursă a locurilor de muncă este dedicată absolvenților de învățământ si are drept scop satisfacerea rapidă a cererii și ofertei de forță de muncă.

Publicitate

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial.

Toți cei prezenți vor afla de la organizatori, respectiv de la reprezentanții AJOFM Brasov, informații referitoare la facilităţiile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a ANOFM, dar și despre cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.

Reprezentanții AJOFM Brasov au contactat peste 2.500 de agenţi economici din judeţul Braşov, pana astazi, 19.10.2023, 31 dintre aceştia au confirmat participarea la bursă unde vor oferi peste 1.064 locuri de muncă, astfel: 30 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare și 1.034 locuri pentru persoane cu studii medii.

Publicitate

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializări), sef tura, sef atelier, controlor calitate, specialist in achizitii, sef magazin, reprezentant comercial, sef birou, etc., iar pentru studii medii: agent securitate, agent vanzari, ajutor bucatar, ambalator, bucatar, casier, consilier vanzari asigurari, coordonator activitate de curatenie, dispecer centru de alarma, electrician de intretinere si reparatii, gestionar depozit, ingrijitor cladiri, instalator, lacatus mecanic, lucrator comercial, manipulant marfuri, montator tamplarie, operator CNC, paznic, sofer, spalator vase, stivuitorist, strungar, sudor, tehnician mentenanta, vopsitor, vanzator, etc.

Informații suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel.0268/416.879, int.105 iar formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: [email protected], [email protected]. ro cu mențiunea „bursa locurilor de muncă pentru absolventi”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes