Connect with us
Publicitate

Eveniment

25.000 de lei amendă pentru că a dat foc la mai multe cauciucuri

Publicat

pe

25.000 de lei amendă pentru poluarea aerului! Este sancțiunea pe care a primit-o la acest sfârșit de săptămână un brașovean, paznic la o societate de dezmembrări auto, care a încercat să scape de reziduurile din curtea firmei, incendiindu-le.

Publicitate

Polițiștii locali s-au autosesizat la apariția unor imagini pe canalele de socializare, în care se vedea un fum dens și negru.

Un echipaj de la Biroul Rutier a fost dirijat de urgență în zona centurii CET-ului, unde a descoperit că mai multe persoane au dat foc la deșeurile din lemn compozit și unei grămezi consistente de anvelope, materiale depozitate în curtea unei societăți. Toate aceste deșeuri arse scoteau un fum dens și înecăcios, astfel că polițiștii locali le-au solicitat persoanelor în cauză să stingă focul de îndată. La doar câteva zeci de minute de la incident, un alt echipaj de la Poliția Locală s-a întors pentru a monitoriza zona. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au constatat că, în exact aceeași curte, un bărbat ardea anvelope auto uzate, printre caroseriile dezmembrate. Politistii locali de la intervenții l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 25.000 lei pentru că nu a oprit activitatea de poluare a aerului la solicitarea echipajului rutier.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes