Connect with us
Publicitate

Util

Concurență mare la IPJ Brașov pentru cele 11 locuri vacante de ajutor de șef de post. 235 de candidați s-au înscris la concurs

Publicat

pe

21 de candidați pe un singur post. Așa arată cifrele concursului organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov pentru cele 11 locuri libere de ajutor de șef de post. Odată ce și-au depus dosarele, cei 235 de candidații eligibili vor trebui să treacă prin următoarele etape ale selecției.

Astfel, în perioada 11 – 19 octombrie cei care își doresc o viitoare carieră în poliție vor trebui să treacă prin proba sportivă care este eliminatorie. Mai apoi, pe 23 octombrie candidații vor susține probra scrisă care constă într-un test grilă.

„Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”, au anunțat oficialii IPJ Brașov.

Cele 11 posturi disponibile sunt la secții de poliție din Budila, Prejmer, Tărlungeni, Bod, Feldioara, Șoarș, Cristian, Vulcan și Bunești.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes