Connect with us
Publicitate

Fapt divers

22.02.2022, ziua care va împărți lumea în două: înainte și după. Ce spun numerologii despre această zi care apare o dată la 180 de ani

Publicat

pe

O zi specială și rară, care apare o dată la 180 de ani, va veni cu schimbări majore în viețile tuturor, spun numerologii. Data de 22.02.2022 este denumită palindrom pentru că reprezintă o zi în oglindă. Adică indiferent dacă este citită de la cap la coadă sau invers, succesiunea de cifre este aceeași.

Numerologul Anatol Basarab spune că ziua de astăzi va împărți lumea în două: înainte și după. Cifra 2 este un simbol al echilibrului între bine și rău, iar astăzi datoriile karmice se vor echilibra sau durata lor va fi prelungită în funcție de gândurile noastre. Punctul de maximă intensitate al zilei va fi la ora 22:22, atunci când numerologii ne sfătuiesc să ne punem și o dorință.

„Din perspectiva vieţii sau al planului nevăzut al existenței ziua este ziua este una foarte importantă care închide o perioadă, un ciclu, o linie de manifestare în planul nevăzut care mai târziu timp de 22 de zile sau chiar 22 de ani treptat se va manifesta în lumea noastră fizică. Avem 2202, o uşă în spate care reprezintă trecutul şi mai avem o uşă în faţă anul 2022, reprezentând viitorul. Conținutul camerei din spate de oglindește perfect în camera din faţă. Acum depinde de fiecare spectator cum se poziționează cu faţa spre viitor sau spate. Este foarte important ca în planul nevăzut omul să se marcheze cumva ca având o anumită stare. Acesta stare în care ești prins în 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum încolo. Este o zi ca un fel de vană. Trecerea relațiilor noastre afectiv emoționale, amprenta noastră sufletească, modul nostru de a reacționa, de a simţi realitatea noastră exterioară sau de a ne manifesta emoțional vizavi de ea şi trecerea noastră la o altă fază. Dacă ne-a prins viaţa suparăți, încordați cu neîncredere în viitor atunci aşa vom merge încolo pentru unii oameni chiar poate 22 de ani la rând, 22 de zile cel puţin vor fi 100%. Oamenii să privească în viitor cu încredere să se vizualizeze pe ei în viitor ca fiind fericiți”, a explicat numerologul Anatol Basarab, pentru Antena 3.

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes