Connect with us
Publicitate

Administrație

Şoferii care timp de 3 zile, la proteste, au oprit circulaţia pe pe Bulevardul 15 Noiembrie au fost pedepsiţi de poliţişti. S-au dat amenzi de aproape 10.000 de lei şi s-au suspendat 5 permise

Publicitate

Publicat

pe

19 șoferi care au împiedicat ori au îngreunat traficul pe durata protestelor din ultimele zile s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii brașoveni au efectuat verificări în vederea identificării persoanelor participante și stabilirii legalității activităților desfășurate, anunță Radio România Brașov FM.

Publicitate

“Din primele verificări, au fost identificați 19 conducători auto, ai căror autovehicule au îngreunat sau împiedicat circulația pe drumurile publice, punând în pericol siguranța circulației celorlalți participanți la trafic. Cu privire la aceste aspecte, polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări relativ la săvârșirea infracțiunii de «împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice», dosare instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care vor fi propuse soluții legale la finalizarea cercetărilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisarul Alina Ivan.

În afara dosarelor penale, polițiștii au aplicat și sancțiuni contravenționale celor care au încălcat legea. Astfel, polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, 5 permise de conducere. De asemenea, oamenii legii au aplicat, până în acest moment, 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.300 lei pentru încălcări ale prevederilor legislației în domeniul rutier, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială și pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid -19.

În vederea stabilirii participației și răspunderii contravenționale, au fost invitate la sediul poliției 75 de persoane Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov continuă activitățile de identificare a persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

Publicitate

sursa: Radio România Brașov FM

video: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes