Connect with us
Publicitate

Social

176 de persoane au donat 18.454 lei pentru AMP Libearty Bear Sanctuary

Publicat

pe

La data de 2 iulie 2020, sanctuarul Libearty Zărnești aducea în atenția tuturor iubitorilor de animale campania „Hrănește un urs”, printr-o postare pe pagina lor de Facebook: „Opt tineri harnici + un mini voluntar în burtică și-au făcut timp și au venit să pregătească bunătăți pentru ursuleții din sanctuarul AMP Libearty. Pe o căldură dogoritoare, cei opt voluntari ai Asociației Milioane de Prieteni au preparat 21 de lăzi cu lactate și covrigi, 15 lăzi cu pere și mere și au făcut și curățenie în hala de sortare a hranei. Ursuleții le spun <<Sărut-mâna pentru masă!>> Fiecare poate ajuta cu ceva. Tu te poți alătura campaniei <<Hrănește un urs>>”. Detalii aici: https://www.facebook.com/donate/247654236554046/3452034004806892/

În această perioadă grea pentru toată lumea și urșii au nevoie de ajutor. În sanctuarul AMP Libearty Bear Sanctuary, din Zărnești, o foarte mare provocare o reprezintă asigurarea hranei și a personalului necesar pentru a distribui cele două tone de mâncare necesare zilnic pentru cei 106 urși salvați din condiții mizere, din cuști minuscule și închisori nemeritate. Toți au suferit și, din păcate, lipsa hranei sau a hranei de calitate le-a afectat grav sănătatea.   

Campania #feedbear poate fi urmărită pe Facebook, pe pagina sanctuarului, unde oricine dorește să facă un bine ursuleților poate dona 10 euro. Până în momentul de față, 176 de personae au donat, ajungându-se la suma totală de 18.454 de lei.

Sanctuarul AMP Libearty Zărnești poate fi vizitat de marți până duminică, iar biletele se pot achiziționa on-line de pe site-ul rezervației.

Publicitate

Hortensia Minea

Foto: Facebook-AMP Libearty – Bear Sanctuary

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes