Connect with us
Publicitate

Social

16 firme din Brașov pun la bătaie în jur de 500 de posturi vacante la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Publicat

pe

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza Bursa Generală a Locurilor de Muncă vineri, 12 mai 2023, în municipiul Braşov, la sediul Universității Spiru Haret din Brașov, Strada Turnului, Numărul 7. Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Publicitate

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile / subvențiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Până la această dată, reprezentanții Agenţiei au contactat peste 150 de agenţi economici din judeţul Braşov, 16 dintre aceştia confirmând participarea la bursă unde vor oferi peste 482 locuri de muncă, astfel: 7 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare și 475 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializări) iar pentru studii medii: agent securitate, ajutor bucătar, ajutor ospătar, ambalator manual, barman, bucătar, bufetier, cameristă, casier, contabil, controlor calitate, dulgher, electrician, electrician auto, electrician de întreținere și reparații, electromecanic, femeie de serviciu, frezor, fierar-betonist, frigotehnist, gestionar, guvernantă hotel, instalator apă –  canal, instalator instalații tehnico – sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, lucrător gestionar, măcelar, mașinist la mașini de ambalat, manipulant mărfuri, mecanic auto, mercantizor, menajeră, montator subansamble, muncitor necalificat, operator introducere, validare și prelucrare date, operator la mașini – unelte semiautomate și automate, operator la roboți industriali, ospătar, patiser, recepționer marfă, referent administrativ – limba germană, secretar economic – contabilitate primară, șef restaurant, șef schimb, șofer autobuz, șofer autocamion, stivuitorist, sudor, tehnician reparații, tâmplar, tinichigiu, vopsitor industrial, zidar, etc.

Formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: [email protected], [email protected] cu mențiunea „pentru bursa generală a locurilor de muncă”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes