Connect with us
Publicitate

Fapt divers

150 de elevi braşoveni vor planta pomi pe Dealul Melcilor

Publicat

pe

150 de elevi din opt școli din județul Brașov participă, astăzi, la o acțiune de plantare de conifere pe Dealul Melcilor.

Campania este realizată printr-un parteneriat încheiat între Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A., Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Inspectoratul Școlar Brașov, transmite Radio România Braşov FM.

„Această campanie de plantare se integrează în strategia de dezvoltare durabilă legată de protecția mediului și de încercarea de a stopa schimbările climatice. Participă la campanie opt unități școlare din județul Brașov, care sunt implicate în proiecte Erasmus, din Cristian, Hălchiu, Vulcan, din afara Brașovului. De asemenea, de la Colegiul «Țara Bârsei» Prejmer, dar și unități școlare din municipiul Brașov: Școala Gimnazială Nr. 9, Școala Gimnazială Nr. 11, Colegiul Tehnic «Remus Răduleț» și Liceul de Silvicultură «Dr. Nicolae Rucăreanu» din Brașov, care ne va sprijini cu expertiza în activități de plantare”, a precizat inspectorul pentru proiecte educaționale din cadrul IȘJ Brașov, Silviana Cioceanu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes