Connect with us
Publicitate

Eveniment

1,5 kilograme de cannabis descoperite de procurorii DIICOT, în urma unor percheziții. Drogurile ar fi fost vândute inclusiv în școli din județul Brașov

Publicitate

Publicat

pe

Captură impresionantă de droguri făcută de procurorii DIICOT din Brașov. 1,5 kilograme de cannabis au fost descoperite de anchetatori în urma unor percheziții făcute în Brașov și Săcele. Oamenii legii au aflat că persoanele implicate în această rețea ar fi vândut substanțele cu efect psihoactiv inclusiv în școli.

Publicitate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Brașov au aflat informații despre o rețea de tineri care s-ar fi specializat în comercializarea de droguri de risc și de mare risc. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, unii dintre ei elevi de liceu, ar fi săvârșit faptele în perioada februarie – aprilie 2022.

„La data de 28 aprilie 2022, în urma activităților investigativ-operative desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Brașov, au fost identificați doi tineri, în vârstă de 18 și 20 ani, în interiorul unei gări, iar în urma efectuării controlului corporal al acestora, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 100 de grame de cannabis și 51 de comprimate cu substanțe psihoactive, precum și 2.650 de lei. Ulterior, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiile Brașov și Săcele, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor, atât a celor două persoane anterior menționate, cât și a altor patru persoane. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 1,5 kg de cannabis, precum și alte tipuri de droguri (ketamină, cocaină, MDMA și substanțe cu efect psihoactiv)”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Cei șase suspecți din acest dosar au fost reținuți și duși la audieri la sediul DIICOT din Brașov. Vineri, magistrații Tribunalului Brașov au decis ca patru dintre inculpați să fie arestați preventiv pentru 30 de zile, iar pentru ceilalți doi a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes