Connect with us
Publicitate

Social

118 elevi braşoveni au absentat la proba de Matematica a Evaluării Naționale. Aproape 4.000 de copii au fost prezenţi la examen

Publicat

pe

3.999 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Brașov au participat astăzi, 16 iunie, la cea de-a doua probă a Evaluării Naționale, Matematica. Numărul absenților a crescut cu 15 față de prima probă, ajungând la 118. Examenul a decurs în condiții normale, nefiind semnalate incidente. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Publicitate

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Ultima probă, cea la Limba și literatura maternă, va fi susținută vineri, 17 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maghiară sau germană.

Primele rezultate vor fi afișate anonimizat joi, 23 iunie, până la ora 14:00, atât în centrele de examen, cât și pe Internet, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal.

Publicitate

Contestațiile vor putea fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice.

Rezultatele finale, după reevaluarea lucrărilor ale căror rezultate au fost contestate, vor fi afișate în 30 iunie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes