Connect with us
Publicitate

Administrație

11 firme interesate să furnizeze echipamente pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Un număr de 11 firme din domeniul medical sunt interesate să furnizeze echipamente pentru Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, transmiţând documentaţiile de achiziţie în cadrul licitaţiei lansată recent de administraţia judeţeană braşoveană, care are în subordine unitatea medicală.

Potrivit unui comunicat remis, luni, de CJ Braşov, achiziţiile, constând în cinci tipuri de echipamente, pe tot atâtea loturi, se realizează în cadrul proiectului „Dotarea cu echipamente şi aparatură medicală performante a UPU din cadrul SCJU Braşov”, prin intermediul căruia CJ Braşov a accesat 6, 7 milioane de lei în cadrul Axei prioritare 8 a Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat în cadrul lotului 2 – ecograf, cu o valoare estimată de 300.000 de lei (fără TVA), unde şi-au depus dosarele şase firme.

Pentru loturile 1 – Sistem de transport pneumatic, cu o valoare de 300.000 de lei (fără TVA) şi 3- Sistem de depozitare inteligentă a medicamentelor, estimat la 401.500 lei (fără TVA) au fost depuse câte două oferte, iar pentru loturile 4 – Bronhoscop rigid, cu o valoare estimată de 190.000 lei (fără TVA) şi 5 – Bronhoscop flexibil, cu o valoare estimată la 280.000 lei (fără TVA), câte o ofertă. O companie a depus oferte atât pentru lotul 1, cât şi pentru lotul 3.

Publicitate

Toate ofertele au intrat în etapa de evaluare, a precizat sursa citată.

Aceste echipamente sunt achiziţionate din suma de 1,79 milioane de lei, economisită în urma desfăşurării procedurilor de achiziţie iniţiale dotările incluse în incluse în contractul de finanţare.

„Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov dispune în prezent de o infrastructură medicală la cele mai înalte standarde, atât în ceea ce priveşte spaţiile funcţionale, cât şi în privinţa aparaturii de specialitate de care dispune. Cu sumele economisite din finanţarea europeană achiziţionăm trei echipamente foarte importante pentru diagnosticarea pacienţilor şi două sisteme inteligente cu ajutorul cărora vor fi gestionate medicamentele, respectiv probele recoltate din UPU”, a declarat, potrivit comunicatului citat, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes