Connect with us
Publicitate

Social

100 de euro șpagă să ia permisul de conducere la Brașov. Ghinion însă, s-a ales cu dosar penal

Publicat

pe

Un candidat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere din judeţul Braşov a fost prins în flagrant în timp ce încerca să ofere mită unui polițist.

Publicitate

Conform unui comunicat transmis vineri de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), acesta s-a ales cu un dosar penal ca urmare a denunțului unui agent din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov.

În fapt, un agent de poliţie din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov a apelat, joi dimineaţa, Call Center-ul anticorupţie 0800.806.806 al DGA şi a sesizat faptul că un candidat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere i-a oferit o sumă de bani drept mită pentru a-l promova la proba practică.

La scurt timp, candidatul a fost surprins în flagrant de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Braşov în timp ce încerca să îl mituiască pe poliţistul examinator cu echivalentul în lei a sumei de 100 de euro.

Publicitate

Procurorul a încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei cu făptuitorul pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, menționează sursa citată.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes