Menu

Tudor Sisu, condamnat la patru ani de detentie pentru trafic de droguri

Cântăreţul Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, pedeapsă din care va executa efectiv aproximativ un an, instanţa supremă pronunţându-se definitiv, joi, în acest dosar.

În această cauză, Tudor Sişu a fost condamnat iniţial de Tribunalul Prahova, decizia acestei instanţe fiind menţinută la Curtea de Apel Ploieşti şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit deciziei de condamnare, cântăreţul a primit patru ani de închisoare, din care va avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i se va scădea perioada în care a stat în detenţie, respectiv aproximativ un an şi jumătate, a explicat, pentru MEDIAFAX, avocatul Mihnea Stoica.

Astfel, Sişu va avea de executat mai mult de un an de închisoare.

După ce minuta deciziei definitive va fi comunicată Biroului de Urmăriri din Poliţia Capitalei, un echipaj al poliţieiva pune în executare sentinţa, îl va căuta pe cântăreţ şi îl va duce la Arestuk Poliţiei pentru formalităţi, iar apoi în penitenciar, a mai spus avocatul.

În 25 septembrie 2009, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploieşti anunţa că a dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Procurorii au stabilit că activităţile infracţionale derulate de Sişu au fost în strânsă legătură cu cele lui Della Vedova Ermano şi Ion Răzvan Mircea, arestaţi preventiv pentru acelaşi gen de infracţiuni în 18 septembrie 2009.

Într-un alt dosar, Tudor Sişu est acuzat alături de alte 15 persoane de constituire de grup infracţional şi trafic de droguri, el fiind condamnat în primă instanţă, la Tribunalul Bucureşti, la patru ani de închisoare.

Tudor Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. Sişu fusese arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. El a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente