Menu

Theodor Paleologul in Brasov (VIDEO)

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, candidat la sefia PDL si-a prezentat ieri motiunea in fata democrat liberalilor brasoveni. Paleologu recunoaste ca nu are sanse sa castige in fata celor doi contracandidati ai sai, Emil Boc si Vasile Blaga, insa spune ca motiunea sustinuta de el se adreseaza unui electorat nevizat de cei doi lideri PDL. Este vorba despre intelectualii fini din partid si noii veniti in PDL.

Theodor Paleologu s-a aflat ieri dimineata la Sf Gheorghe in judetul Covasna, pentru ca la prinz sa se intalneasca rapid cu democrat liberalii brasoveni, deoarece dupa-amiaza avea fixate intalniri cu cei din Tg Mures, iar seara cu cei din Toplita, judetul Harghita. Paleologu propune, printre altele, mai putini bani pentru campania electorala in viitoarele alegeri si o democratie de partid mai riguroasa.

La conventia nationala a PDL din 14 mai, theodor Paleologu se va prezenta cu o motiune intitulata Privind spre viitor. O considera necesara si binevenita, alaturi ce motiunile pe care le vor prezenta Emil Boc si Vasile Blaga. Ce inseamna viitorul pentru Theodor Paleologu? Cercetare si cultura.Vineri, Theodor Paleologu va avea intalniri cu membrii organizatiilor pdl din Hunedoara, Sibiu, Olt, Gorj si Valcea. Fostul ministru al culturii spune ca spera sa obtina de la colegii sai de partid cu un vot mai mult decat propriul sau vot, si se declara multumit ca isi va putea prezenta motiunea la conventia nationala a PDL din 14 mai.

Mihaela Dragoi

2 Comentarii la “Theodor Paleologul in Brasov (VIDEO)”

  1. Carmelina Hald

    Hi there, I believe your internet site may very well be possessing browser compatibility troubles. When I search at your internet site in Safari, it seems very good but when opening in World wide web Explorer, it’s got some overlapping. I just desired to provide you with a speedy heads up! Other then that, great weblog!

  2. Hassan Blyden

    I acquired great information out of your web site

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente