Menu

Spitalul MedLife, inaugurat oficial

Braşovul are o nouă clinică privată. Ieri, 14 septembrie,  a fost inaugurat în mod oficial Spitalul privat MedLife situat în cartierul Tractorul. Desfăşurat pe o suprafaţă de 5500 de mp, noul spital MedLife curpinde un ambulatoriu multidiciplinar de mare dimensiuni cu 30 de specialităţi medicale, un centru performant de imagistică, un bloc operator cu trei săli de operaţie, o secţie de ATI, trei linii de gardă şi farmacie proprie. Capacitatea totală a spitalului este de 60 de paturi, iar investiţia totală se ridică la peste 10 milioane de euro.

În primul an de activitate, se estimează că centrul va deservi 120.000 de braşoveni , iar spitalul va primi peste 3000 de pacienţi.
„O dată cu această investiţie, Braşovul devine al doilea centru important în medicina privată”, a declarat, ieri, Mihail Marcu, preşedinte CA MedLife, care a adăugat că unitatea poate oferi servicii medicale complexe şi complete „astfel încât braşovenii să nu mai fie nevoiţi să meargă în alte centre”.

Unitatea este deservită de mai mult de 140 de angajaţi, investitorii precizând că mare parte din personal provine din unităţile medicale de stat.

Personalul va gestiona cazuri din sfera oncologiei, hematologiei, nefrologiei, ginecologiei, cardiologiei, ortopediei, dermatologiei, endocrinologiei, oftalmologiei etc. De asemenea, sunt acoperite şi intervenţiile complexe din sfera chirurgiei generale, ortopediei, urologiei, neurochirurgiei etc.

Totodată, MedLife a preluat şi Clinica Eva ale cărei proiecte de viitor includ realizarea unui Centru de medicină materno-fetală, fertilizare in vitro, chirurgia sterilităţii şi infertilităţii, cît şi genetică medicală şi depistarea anomaliilor genetice la făt.

Spitalul a încheiat contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru decontarea unor servici medicale, iar în luna septembrie, conducerea a anunţat preţuri promoţionale la serviciile medicale.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente