Menu

SCM Brasov si-a schimbat denumirea in Asociatia Sport Club Corona

Sport Club Municipal Brasov s-a transformat in Asociatia Sport Club Corona 2010. Daca vechea structura era una organizata pe bani publici, de aceasta data principalul actionar al clubului este Municipiul Brasov, structura privata a autoritatilor locale. Ca urmare a noii organizari, clubul poate obtine mai usor fonduri europene destinate activitatilor sportive. Pe langa Municipiul Brasov, Nicolae Tucunel si Fenestela 68 se mai numara printre actionarii puternici. De altfel, presedinte al noului club este Florin Florea, directorul Directiei de Tineret si Sport a Municipiului Brasov, vicepresedinti sunt Nicolae Tucunel, patron al societatii Forex, si Ervin Miklos, reprezentantul firmei Fenestela 68, iar membri sunt viceprimarul Gantz Miklos si consilierul local Mihai David. Noul club are in componenta aceleasi 7 sectii: hochei, fotbal, patinaj, tenis de masa, sah, popice si ciclism si isi propune ca in 5 ani sa ajunga al treilea club din Romania, atat ca numar de sportivi legitimati, cat si ca performante obtinute. Deja cateva dintre echipele clubului si-au schimbat denumirea, in sporturile unde acest lucru se face mai facil. Echipa de hochei SCM Fenestela 68 a devenit ACS Corona Fenestela 68, dar schimbarile de denumire la fotbal si handbal nu se pot face in timpul campionatului. “Am obtinut certificatul de identitate sportiva al noului club ACS Corona 2010 Brasov. De acum putem avea o alta relatie cu sportivii. In ultima perioada nu mai puteam angaja sportivi pentru ca posturile erau blocate. Acum, ca vorbim de o structura privata, putem aduce sportivi sau antrenori. Banii vor veni de la actionari, din sponsorizari, din fonduri europene si din alte surse. Ne gandim sa ajutam sau sa legitimam sportivi brasoveni importanti, printre care pe halterofilul Ghisoiu de la CSM, care are ca obiectiv o medalie la Olimpiada de la Londra 2012”, a declarat Florin Florea, presedintele ACS Corona 2010 Brasov.
Silviu Ţărână

4 Comentarii la “SCM Brasov si-a schimbat denumirea in Asociatia Sport Club Corona”

  1. Mariana

    My suggestion to you is to let Kwik mangae the resolutions and place your current art in each page created. This way, during the export, Kwik will handle the correct image creation for the devices.

  2. Aliroot

    Eu nu stiu cum sunt lasati asa fara un gard seoris de imprejmuire, doar o groapa cu apa si un zid de beton (sub nivelul terenului).In primul rand e periculos pentru copii, din greseala, daca sare unu peste balustrada ajunge deja la beton,iar in al doilea rand daca din bataie sau din joaca se suie un urs peste celalalt in apa, in mod sigur trece de nivelul betonului mie mi-a fost groaza cand am fost acolo Si nu stiu parerea voastra, dar ursii aia de la zoo au asa o ura in priviri, pe care nu o vezi la ursii din Racadau.

  3. Unuy

    I now have 10 left and don’t plan on taking them on anymtie in the near future Maybe they’d go better with a slice of lime Oh well. At least I have my Miller Chill.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente