Menu

Richard Clayderman concertează sâmbătă în Piaţa Sfatului

Pianistul francez Richard Clayderman va cânta în Piaţa Sfatului, sâmbătă de la ora 19.00.

Artistul a cerut să aibă la dispoziţie două limuzine Mercedes, să fie libere camerele de hotel situate lângă cea unde este cazat, apă plată, sucuri naturale de mere şi cireşe, dar şi meniuri vegetariene. Pianul la care va cânta Richard Clayderman a fost adus special din Hamburg. Spectacolul va fi transmis şi pe două ecrane gigant montate în Piaţa Sfatului. În deschidere va urca pe scenă alexandra Fits, acompaniată de Guido van de Meent.

Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate vârstele aproximativ două ore de reverie. Publicul va putea asculta atât melodiile de succes internațional, precum și piesa “Ballade pour Adeline” ce s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în 38 de țări.

Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri au depășit cifra de vânzări de 70 milioane de copii, fiind comercializate în peste 57 de țări. Cântăreţul susține în jur de 200 de concerte în fiecare an, iar sălile sunt arhipline. Pianistul a obținut peste 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente