Menu

Patru cursuri de formare profesională, organizate de AJOFM Braşov în luna martie

În luna martie 2013 şomerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: brutar, inspector(referent) resurse umane, administrator pensiune turistică, manichiurist-pedichiurist.

Perioada în care vor începe cele 4 cursuri de formare profesională este 21 – 29 martie 2013, astfel: 21 martie – inspector(referent) resurse umane; 22 martie – manichiurist-pedichiurist; 28 martie – administrator pensiune turistică; 29 martie – brutar.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul cu diploma de bacalaureat pentru cursul de inspector(referent) resurse umane iar pentru celelalte meserii sunt necesare studiile minime obligatorii.

Durata cursurilor este de 6 luni pentru meseria de administrator pensiune turistică, 3 luni pentru meseria de brutar şi manichiurist-pedichiurist, 2 luni pentru inspector(referent) resurse umane.

Înscrierea la cursurile de calificare/recalificare se face pe baza recomandării emise de compartimentul de informare şi consiliere privind cariera/serviciul mediere, în baza unei cereri însoţită de următoarele documente:
• actul de identitate, în original şi copie;
• certificat de naştere, în original şi copie;
• actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;
• actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice ;
• cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament ;
• recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.

1 Comentariu la “Patru cursuri de formare profesională, organizate de AJOFM Braşov în luna martie”

  1. Ana Maria

    Buna seara…vreau sa stiu unde mai exact trebuie sa merg pentru recomandarea emisa de compartimentul de informare si consiliere?vreau sa ma inscriu la un curs si nu stiu unde sa merg pentru recomandare…multumesc si astept raspuns cat mai repede pozibil

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente