Menu

Kaufland face angajari la Fagaras

Retailerul german Kaufland este unul dintre cei mai activi angajatori din România în momentul de faţă, cu aproximativ 200 de joburi vacante pe site-urile de recrutare.
Oraşele în care Kaufland face recrutări în momentul de faţă sunt Vaslui, Alexandria, Caransebeş, Arad, Făgăras, Fălticeni, Oradea, Ploieşti, Sighetu Marmaţiei, Turda, Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti.
Numai în 2010 Kaufland a angajat în România în jur de 1.000 de persoane la nivel naţional. Din septembrie 2010, reţeaua s-a extins cu şase magazine, în Orăştie, Deva, Râmnicu-Sărat, Carei, Sighet şi Timişoara.
Posturile disponibilesunt de lucrători comerciali şi casieri, dar şi de şefi de departamente, directori de magazin (pentru Caransebeş, Cluj, Arad, Alexandria, Fălticeni, Oradea şi Timişoara).
În Alexandria, Caransebeş, Făgăras, Fălticeni şi Oradea, recrutările se fac în prezent pentru poziţii de şefi de raion (peste 25 de poziţii disponibile), şefi de aprovizionare şi şefi de diverse departamente.
Retailerul german face recrutări masive şi în oraşele Cluj-Napoca şi Turda.
Pentru noul parc logistic din comuna clujeană Mihai Viteazul, Kaufland intenţionează să organizeze în primăvară o bursă a locurilor de muncă dedicată, dat fiind numărul mare de locuri de muncă vacante, peste 500.

sursa: Cotidianul

8 Comentarii la “Kaufland face angajari la Fagaras”

 1. Muncitoru Dumitru Ghe.

  as dori un nr de telefon pentru a putea contacta firma, deoarece as dori sa imi depun un CV si sa stiu care sunt conditiile de angajare. Sunt din Fagaras, si am 21 de ani. astept un raspuns, si va multumesc anticipat

 2. Tudor Stepana

  As dori sa depun cv-ul pentru angajare in Fagaras.
  Doresc mai multe informatii sau un numar de telefon.
  Va multumesc

 3. k-clasicica

  Simplu! nu va mai complicati cu numere de telefon sau cu cine sa luati legatura pentru a depune cv pentru Fagaras.
  Trimiteti cv la recrutare@kaufland.ro si specificati in subiectul mesajului pozitia urmarita si orasul
  Oricum angajarile nu se fac pe pile sau cunostinte.Daca indepliniti conditiile sunteti angajati.
  Succes!

 4. Wiley Kriskovich

  Greetings! Really valuable suggestions on this informative article! It truly is the minor adjustments that make the largest modifications. Many thanks a great deal for sharing!

 5. Newton Adolphe

  People are yours alright! . We a minimum of must get these men and women stealing photos to get started on running a blog! They possibly just did a picture investigation and grabbed them. They seem very good although!

 6. Cyril Alvis

  It is a superb guidelines specifically to these new to blogosphere, quick and exact information… Many thanks for sharing this a single. A ought to study post.

 7. Frederic Vandyck

  Soon after all, what a terrific web site and educational posts, I’ll upload inbound hyperlink – bookmark this net internet site? Regards, Reader.

 8. Glinda Esslinger

  Excellent submit. I’m going through a few these difficulties.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente