Menu

Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Braşov în luna noiembrie

Receptie

În luna noiembrie 2013 şomerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: recepţioner de hotel, inspector/referent resurse umane, operator introducere, validare şi prelucrare date şi brutar.

Perioada în care vor începe cele 4 cursuri de formare profesională este 22 – 28 noiembrie 2013, astfel: 22 noiembrie – inspector/referent resurse umane, 25 noiembrie – operator introducere, validare şi prelucrare date; 26 noiembrie – recepţioner de hotel şi 28 noiembrie – brutar.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul pentru cursurile de recepţioner de hotel, inspector/referent resurse umane şi operator introducere, validare şi prelucrare date. Pentru cursul de brutar sunt necesare studii minime obligatorii.

Durata cursurilor este de 3 luni pentru cursurile recepţioner de hotel şi brutar şi de 2 luni pentru cursurile de inspector/referent resurse umane şi operator introducere, validare şi prelucrare date. Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Înscrierea la cursurile de calificare/recalificare se face pe baza recomandării emise de compartimentul de informare şi consiliere privind cariera/serviciul mediere, în baza unei cereri însoţită de următoarele documente:
• actul de identitate, în original şi copie;
• certificat de naştere, în original şi copie;
• actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;
• actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice ;
• cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament ;
• recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente