Menu

Crin îl atacă pe Ponta cu fostul Prefect al Brașovului, Adriana Donțu

Parchetul de pe lângă IICCJ a cerut Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA) expertizarea unei cărţi publicate de prim-ministrul Victor Ponta şi acuzat de plagiat. Sesizarea penală se referă la cartea “Răspunderea în dreptul internaţional umanitar”, care “include în intregime teza de doctorat a domnului Ponta”, plus alte câteva capitole.
Oficialul ORDA, Răzvan Casmoiu, spune că nu poate da detalii în acest caz “pentru că este în curs de expertizare şi vrem să respectăm procedura”. Ulterior, experţii ORDA constată “ceea ce este în lucrare, după care organele de cercetare penală, procurorii, fac incadrările”.
În momentul acesta ORDA este condusă de Adriana Donțu, om de încredere al lui Crin Antonescu. Donțu a fost prefect PNL de Brașov, iar soțul acesteia este deputat PNL.
Adriana Donţu a ocupat postul de prefect al judeţului Braşov în perioada 1 august 2007-1 octombrie 2008, după ce anterior, timp de un an şi jumătate, lucrase ca subprefect.
În octombrie 2008, Donţu a fost trecută din nou în postul de subprefect al judeţului Braşov de Guvernul Tăriceanu, funcţie pe care a exercitat-o până în februarie 2009, când a fost mutată de Guvernul Boc pe un post de inspector guvernamental.

2 Comentarii la “Crin îl atacă pe Ponta cu fostul Prefect al Brașovului, Adriana Donțu”

  1. cristina

    Mai lasati-ne cu prostiile astea? Voi de Dontu vorbiti? Doar stiti cine e Dontu Adriana. Chiar daca nu ar avea dreptate nimeni in nici un caz supus cercetarii de catre Dontu ea tot celor de unde ar avea de castigat ar duce balanta. Scutiti-ne de prostii. Dontu sau altul, toti sunt o apa si un pamant. Calca peste oameni ca sa isi pazeasca averile si fundurile.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente