Menu

Clubul Rotary Braşov organizează a 10-a ediţie a “Cursei Trăsniţilor”

Ediţia de iarnă 2013 va reprezenta al 10-lea eveniment din seria “Cursa Trăsniţilor“, clubul Rotary Braşov Citadel organizând până în acest moment 5 ediţii de iarnă şi 4 de vară.

Ediţia de iarnă 2013 se va organiza pe Pârtia Bradul din Poiana Braşov pe 23 Februarie.

Cursa Trăsniţilor are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru proiectul “Rotary Citadel pentru o educaţie mai bună”. Prin acest eveniment, Rotary Club Braşov Citadel, oferă oportunitatea participanţilor de a se implica activ şi direct în susţinerea acestei acţiuni de caritate şi anume strângerea de fonduri, care vor fi direcţionate către clasa de copii din ciclul gimnazial

Va fi premiată cea mai bună clasa de elevi din ciclul V -VII la învăţătură, iar câştigătorii vor participa într-un proiect de pregătire a tinerilor pentru acordarea primului ajutor. La sfârşitul perioadei copii pot obţine certificate recunoscute în UE. Cei mai buni elevi pot deveni formatori şi vor putea pregăti la rândul lor alte grupe de copii din Braşov.

Cei interesaţi să participe la această cursă încă se pot înscrie pe site-ul www.cursatrasnitilor.ro, la secţiunea înscrieri. Taxa de înscriere este de 30 lei/persoană pentru persoanele individuale sau echipele individuale şi de 2.000 de lei pentru echipele reprezentând companii. Aceste fonduri reprezintă donaţii făcute pentru proiectul în conturile căruia vor intra toate sumele adunate în urma “Cursei Trăsniţilor”.
Programul competiţiei va fi următorul:
- ora 16.30 – Deschiderea “Sâmbetei trăsniţilor”;
- orele 16.30 – 18.00 – Concursuri trăsnite;
- ora 18.00 – Cursa Trăsniţilor cusecţiuni separate pentru echipele individuale şi pentru cele reprezentând companii;
- ora 19.00 – Festivitate de premiere;
- orele 19.30 – 22.00 – Aftre-race party.

1 Comentariu la “Clubul Rotary Braşov organizează a 10-a ediţie a “Cursei Trăsniţilor””

  1. Stioboranu Alexandru

    Eu am fost prima grupa de elevi care au fost in Germania la acele cursuri.Am fost foarte multumit si voi veni ca reprezentant si la aceasta editie chiar daca acum sunt la liceu .
    Dar imi voi invita fosti colegi si vom veni cu toti.
    Ne vedem acolo!!!!!!

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente