Menu

Cel mai mare talcioc din Romania, deschis la Brasov

Cel mai mare talcioc din Romania s-a deschis in Bartolomeu. Cu o capacitate de 4.000 de masini, talciocul dispune de facilitati deosebite, printre care se numara si vanzatorii profesionisti. Clientii talcoicului se bucura si de cateva puncte comerciale unde pot servi masa sau sa bea un suc ori o bere.

Cu o suprafata de 80.000 de metri patrati, talciocul din Bartolomeu este cel mai mare din tara. 4.000 de autoturisme, utilaje si autoutilitare pot fi comercializate aici in fiecare zi a saptamanii, intre orele 8 si 21.

Clientii sunt impresionati de locatie si se gandesc ca pozitionarea talciocului chiar la marginea orasului va aduce mult mai multa lume decat daca ar fi fost departe de Brasov. In afara de masini, aici puteti gasi anvelope sau alte accesorii auto.

In prima luna, atat cei care cumpara, cat si cei care vand masini au intrarea libera. Mai mult, in acest weekend, toti cei care vin la talciocul din Brasov au la dispozitie mititei sau carnaciori la gratar, bere, suc sau apa plata, toate puse la dispozitie gratis de catre gazde.

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente