Menu

Casa de Pensii Brasov scoate la vanzare 140 de bilete de tratament

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Braşov scoate la vânzare, începând de azi, 140 de bilete de tratament pentru pensionari în staţiunile din ţară. Cele 140 de bilete nu au fost ridicate de către pensionarii cărora le fuseseră repartizate de Casa Naţională de Pensii.

„Aceste bilete vor putea fi achiziţionate începând de mâine (astăzi – n.r.) şi până vineri, între orele 8.30 – 15.00. Datele la care pensionarii vor trebui să se prezinte în staţiune sunt 11 şi 12 noiembrie“, a declarat Camelia Bugnar, directorul Casei Judeţene de Pensii.

„Cele mai multe bilete sunt pentru staţiunile: Amara (22 de bilete), Felix (12), Buziaş, Căciulata, Techirghiol (câte 10 bilete în fiecare staţiune), Mangalia (9), Herculane (8), Covasna (7), Sărata Monteoru (6)”, a adaugat Camelia Bugnar, directorul CJP.

Câte 2-3 bilete mai sunt disponibile şi în alte staţiuni din ţară. Pentru a intra în posesia unui bilet, pensionarii vor plăti jumătate din valoarea pensiei primite în luna octombrie şi vor trebui să prezinte la ghişeul Casei de Pensii actul de identitate, cuponul de pensie pe ultima lună şi o trimitere de la medicul de familie, în care să fie înscris numele staţiunii recomandate.

 

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu! Logare

total event organizare evenimente